Aanmelden nieuw lid

Na 4 proeflessen is het mogelijk om je aan te melden als nieuw lid van onze vereniging. Hiervoor kan onderstaand formulier worden gedownload en ingevuld. Het formulier kan vervolgens worden gemaild naar secretaris@judomeijel.nl  of worden afgegeven aan een van de bestuursleden.

Indien iemand lid is geworden en nog geen judopak  heeft, kan dit bij de trainer besteld worden. 

Als de judoka een tijdje lid van de vereniging is wordt de judoka benaderd om lid te worden van de judobond. Hierbij krijgt de judoka een judopaspoort waarmee hij/zij mee kan doen aan wedstrijden. 

Voor alle vragen kunt u tijdens de training terecht bij iemand van het bestuur. Elke trainingsdag zal er iemand van het bestuur aanwezig zijn tussen 19.00 – 20.00 uur. Daarnaast kunnen vragen ook gesteld worden via secretaris@judomeijel.nl 

Indien de judoka verhinderd is, graag afmelden bij secretaris@judomeijel.nl, of mondeling bij de trainer c.q. bestuurslid. 

 

Matten leggen 

Elke week worden de matten gelegd door ouders van de kinderen van groep 1 en een bestuurslid. U ziet wanneer u aan de beurt op het mattenlegschema, Voor vragen kunt u bij het bestuur terecht. We beginnen om 18.30 uur met matten leggen. De laatste groep zorgt ervoor dat de matten weer worden opgeruimd.